Kurs

Vi arrangerer hvert år flere kurs, stort sett på vårparten, da de fleste av oss er opptatt med kjekke praktiske ting om høsten. Nye kurs vil bli annonsert her og på facebook. Påmelding via mailskjema på siden "kontakt oss". Har du spørsmål, ikke vær redd for å spøre.

Jegerprøve kurs

Jegerprøve kurset er kurset man må ha for å utøve jakt i Norge. Kurset får over flere samlinger og totalt 40 timer med teori og praksis. Kurset arrangeres vanligvis på Jørpeland Ungdomsskole og på skytebanen.


NESTE KURS HAR OPPSTART APRIL 2018

LES MER HER!

 

Meld deg på for neste kurs allerede nå, det er trangt om plassen!

Ettersøkskurs

Vi arrangerer ettersøkskurs for alle hunderaser. Kurset går over 4 samlinger med kort teori og felles sportrening en gang i uken. Kurset avsluttes med blod og fersksporprøve på Meling, i Forsand Kommune.

Ta kontakt med Aleksander (95990825)
for påmelding/mer info.


Kurset krever at alle trener inviduelt mellom samlingene.
 

Slaktekurs

Slaktekurs kan arrangeres etter forespørsel. Kurset tar for seg flåing og grovpartering av dyr, samt innføring i finere partering som biff, steik, grytekjøtt mm.

 

Slaktekurs blir satt opp OKTOBER 2017!
Ta kontakt for mer info og påmelding!

Saueavvening

Saueavvenningskurs for hunder blir arrangert på Randøy med godkjent dommer. Vi setter opp 1 til 2 dager i mai/juni 2016. Det blir også mulighetet for restest i august viss nødvendig.
 

Kurset er avhengig av påmelding!!!!
Meld din interesse idag!

 

 

Meld deg på våre kurs

© 2014 by Enjoy Hunting AS 4 Strand Jeger og Sportsfiskerlag

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now